Alleen of samen met je vriend(inn)en. Bij ons ben je welkom!

Winter Village Laren keert terug naar de Brink! Dat betekent dat iedereen in Laren en omstreken vanaf eind november weer volop kan genieten van ijspret en winterse gezelligheid. Daar hebben we jouw hulp hard bij nodig!

Maatschappelijke stage lopen bij Winter Village Laren

Afgelopen edities was onze locatie een favoriete plek voor leerlingen van middelbare scholen om hun maatschappelijke stages te volbrengen. Wij zorgen er als organisatie voor dat er voldoende gezelligheid, veelzijdigheid en goeie sfeer heerst en proberen er met zijn alle een te gekke tijd van te maken!

Wij zijn daarom opzoek naar jou! Meld je nu aan om je stagepunten bij ons te verdienen tussen vrijdag 24 november 2023 en zondag 7 januari 2024!

Je taken op de ijsbaan en in de schaatsverhuur zijn onder andere:

  • Toezichthouder
    De toezichthouder zorgt ervoor dat iedereen handschoenen draagt op het ijs en zich gedraagt op het ijs. Bij een conflict is hij/zij de scheidsrechter. Ook controleer je of alle bezoekers een bandje dragen en entreegeld hebben betaald.
  • Verhuurmedewerker
    De verhuurmedewerker zorgt voor het uitgeven en het innemen van schaatsen, het schoonmaken van de ijzers en het netjes terugplaatsen van de schaatsen in de daarvoor bestemde rekken.

Meld je direct aan

Als je interesse hebt om op deze gezellige plek je maatschappelijke stage te lopen samen met je vrienden meld je dan direct aan!

IK KOM MAATSCHAPPELIJKE STAGE LOPEN >