De activiteiten van Winter Village Laren


Opening Winter Village Laren

Zondag 26 november 2023 14.00 – 18.00 uur

Het is die tijd van het jaar waar we allemaal naar uitkijken: Winter Village Laren is weer terug! Eindelijk mogen we het ijs betreden, warme chocolademelk drinken en genieten van overheerlijke kaasfondue in een betoverende winterse sfeer.

De opening van dit geweldige evenement wordt gemarkeerd door een spectaculaire demonstratie van KVM On Ice. KVM On Ice gaat je laten zien hoe leuk en spannend schaatsen kan zijn! Ben je nieuwsgierig naar de indrukwekkende trucjes die ze kunnen laten zien? Kom dan zeker langs en beleef het met ons mee!

Winter Village Laren staat garant voor winterse gezelligheid en plezier voor jong en oud. Dus trek je schaatsen aan, verwarm je handen met een mok warme chocolademelk en geniet van deze betoverende winterwereld met ons!

Entree schaatsbaan: € 9,50                       Entree evenementen terrein: GRATIS


Peuterschaatsen

Elke woensdagochtend van 09:00 – 11:00 uur  

Winter Village Laren is voor jong en oud, dat betekent ook voor de allerkleinste! Op woensdagochtend kunnen de kleintjes in alle rust komen schaatsen. Geen gevaar dat ze omver worden geschaatst door oudere, meer ervaren schaatsers en meer dan genoeg pinguïns beschikbaar.

Voor € 9,50 mag jouw kindje schaatsen, waarbij een begeleider gratis mee het ijs op mag. Deze begeleider mag bij het peuterschaatsen zelfs met schoenen het ijs op!

Je hoeft je niet van tevoren op te geven, maar kunt gewoon ter plekke een kaartje kopen. Zien wij jullie daar?

*Met uitzondering van de kerstvakantie
Entree: € 9,50 euro


TikTok Disco

Vrijdag 1 december van 17:00 – 21:00 

Oh, dat herken je vast wel: je opent TikTok voor een kort filmpje en voor je het weet ben je uren verder. Maar we hebben goed nieuws! Winter Village Laren organiseert een unieke TikTok-disco on ice.
Stel je voor: je kunt je favoriete TikTok-dansjes uitvoeren op het ijs, onder het genot van je favoriete TikTok-liedjes. Het is de perfecte gelegenheid om je moves te laten zien en samen met vrienden plezier te maken.


Eisstockschiessen competitie

Woensdagavond: 19.00 – 21.30 uur

Bij Winter Village Laren worden er iedere woensdagavond Eisstockschiessen competities georganiseerd. Durf jij de uitdaging aan?

Prijs: 40,- euro per team per avond

      • Wij vragen een volledige betalling van €40,- per team per avond in verband met de grote belangstelling en aanvragen! Deze wordt vooraf per mail verstuurd aan de contactpersoon van het team. Zonder betaling is je inschrijving niet definitief .

    *Met uitzondering van de kerstvakantie

Meer informatie >


Thema avond op de schaatsbaan!

Vrijdag 17.00 – 21.00 uur

Op de vrijdagavonden organiseert Winter Village Laren speciale thema (schaats)avonden! Lekker rondjes schaatsen op muziek.  Neem al je vrienden mee en maak er een feestje van op het ijs!

Entree: € 9,50 euro


Pieten op het ijs

Zaterdag 2 december 2023 vanaf 14.00

Lieve kinderen! Goed nieuws! De pieten zijn onderweg naar Winter Village Laren voor een gezellige Meet & Greet. Dit betekent dat jullie de kans krijgen om deze leuke pieten te ontmoeten, met hen te praten, en zelfs samen op de foto te gaan.

Of je nu wilt weten hoe hoog piet kan springen, wat zijn favoriete snoepgoed is of gewoon even gedag wilt zeggen, deze Meet & Greet is de perfecte gelegenheid.

Entree schaatsbaan: € 9,50                       Entree evenementen terrein: GRATIS


Kerst op de Brink

8 december t/m 10 december 2023 

In samenwerking met Bijzonder Laren brengen we dit jaar opnieuw de kerstmarkt naar Winter Village Laren. Beeld je een kerstmarkt in, met kraampjes gevuld met kerstcadeautjes, fonkelende lichtjes die de avond opvrolijken, en de geur van warme glühwein en versgebakken lekkernijen die de lucht vullen.

Struin langs de kraampjes en vind het perfecte cadeau voor je dierbaren en geniet van hartverwarmende lekkernijen. Ben jij klaar voor de kerstdagen? We kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Entree: GRATIS


Meet&Greet: de Paw Patrol Helden

Zaterdag 16 december 2023 van 14.00 – 16.00 uur

Ben je klaar voor een onvergetelijke ontmoeting met de dappere leden van de Paw Patrol? Kom naar onze Meet & Greet en maak kennis met jouw favoriete helden van het populaire kinderprogramma. Je krijgt de kans om met Marshall en Chase op de foto te gaan, knuffels uit te delen en misschien zelfs een pup five te krijgen! Deze heldhaftige pups staan te trappelen om jou te ontmoeten en samen avonturen te beleven. Mis deze kans niet om de echte Paw Patrol helden te ontmoeten!

Entree schaatsbaan: € 9,50                       Entree evenementen terrein: GRATIS


Christmas on the dancefloor!

Vrijdag 22 december van 17:00 – 21:00 

Wil jij ook kerst vieren op de schaatsbaan? Dat kan tijdens onze Christmas discoparty! Verwacht de vrolijkste kerstnummers, zoals “Jingle Bells” en “All I Want for Christmas,” en een flinke dosis gezelligheid.

Of je nu graag danst op kerstklassiekers of gewoon wilt genieten van de feestelijke sfeer, onze Christmasparty op de schaatsbaan is de place to be. Trek je warmste winteroutfit aan en kom gezellig langs. Het belooft een heerlijke avond te worden!


Neon Disco Party

Vrijdag 29 december van 17:00 – 21:00 

Tijdens de NEON discoparty is niets te gek! Trek je kleurrijkste kleding aan en laat je creativiteit de vrije loop. We willen dat je schittert als nooit tevoren, want op deze avond draait alles om kleur en flair. Op de ijsbaan zullen we de lampjes ietsje dimmen om jullie kleurrijke accessoires nog beter te kunnen zien rond vliegen op de ijsbaan!

Kom jij de show stelen?


Oudejaarsborrel

Zaterdag 30 december 2023 van 16.00 – 21.00 uur

Heb jij zin om het jaar af te sluiten met een feestelijke borrel? Laten we samen terugblikken op de avonturen van het afgelopen jaar en onze grote plannen en goede voornemens delen voor het nieuwe jaar dat voor ons ligt.

Bij de oudejaarsborrel draait alles om samenkomen, proosten op wat is geweest en vooruitkijken naar wat nog gaat komen. Het is de perfecte gelegenheid om herinneringen te delen, nieuwe doelen te stellen, en te genieten van elkaars gezelschap. Dus haal je feestkleding tevoorschijn en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol plezier en vriendschap. We kijken ernaar uit om samen met jou het oude jaar feestelijk uit te luiden en het nieuwe jaar met open armen te verwelkomen!

Entree evenementen terrein: GRATIS


Nieuwjaarsborrel

1 januari 2024 14.00 – 18.00 uur

Sta paraat om het nieuwe jaar in te luiden met onze feestelijke nieuwjaarsborrel bij Winter Village Laren! We zwaaien vaarwel naar het voorbije jaar en stappen fris en fruitig het nieuwe binnen. Een nieuw jaar betekent verse kansen en een leeg boek om met ons allen te vullen!

Deel jouw voornemens voor het komende jaar, of smeed nieuwe doelen ter plekke met anderen. Wie wil niet de eerste herinnering van het nieuwe jaar creëren bij Winter Village Laren?

Dus, wacht niet af! Zorg dat je erbij bent, want deze nieuwjaarsborrel wordt een samensmelting van gezelligheid, geluk en vreugde. Wij kunnen niet wachten om jou daar te zien!

Entree: GRATIS


Meet&Greet: De IJsprinsessen van Winter Village

Woensdag 3 januari 2023 van 14.00 – 16.00 uur

Maak kennis met de IJsprinsessen, de schitterende zusjes van het ijs! Gehuld in hun warme, winterse outfits, staan ze klaar om je te verwelkomen met hun magische glimlach en elegantie. Je krijgt de kans om met hen op de foto te gaan, knuffels uit te delen en misschien zelfs wat koninklijke geheimen te ontdekken.

Dus, trek je mooiste outfit aan, kom langs om de ijsprinsessen te ontmoeten!

Entree schaatsbaan: € 9,50                       Entree evenementen terrein: GRATIS


Het laatste rondje…

Zaterdag 6 januari 2024 van 16.00 – 21.00 uur

Het einde van de winter en daarmee ook van Winter Village Laren nadert. Het is bijna tijd om afscheid te nemen van dit geweldige evenement. Het doet ons een beetje zeer, maar we gaan deze onvergetelijke winterperiode op passende wijze afsluiten. Dus laten we samen toosten op de herinneringen die we hebben gemaakt tijdens Winter Village Laren. Een laatste rondje, een laatste warme chocomelk, en een laatste keer genieten van de betoverende sfeer. Kom jij ook met ons proosten? We kijken ernaar uit om samen dit winteravontuur af te sluiten!

Entree: GRATIS


Feestelijke afsluiting Winter Village Laren

Zondag 7 januari 2024 van 14.00 – 19.00 uur

Winter Village Laren opent vandaag voor de allerlaatste dag zijn deuren! Dit is je laatste kans om de schaatsen te laten glinsteren op het ijs of om nog een keer die heerlijke, warme chocomelk te proeven op ons sfeervolle buitenterras. We hopen jou vandaag te mogen verwelkomen voor een dag vol plezier en gezelligheid!

Entree schaatsbaan: € 9,50                       Entree evenementen terrein: GRATIS