Partners van Winter Village Laren

Partners van Winter Village Laren hechten er net als wij waarde aan om hun sociale betrokkenheid en maatschappelijke bewustzijn te tonen. Bovendien ondersteunen zij ons leuke initiatief, om naast gezelligheid en saamhorigheid van jong en oud, mensen aan het sporten en bewegen te krijgen en te houden.

U zult begrijpen dat de opbouw en het beheer van onze ijsfaciliteiten een grote investering vergt. Om de lange traditie van onze sfeervolle ijsbaan te kunnen voortzetten, hebben wij uw morele- en financiële steun hard nodig. Zonder de hulp van partners en sponsoren is het bestaan van onze ijsbaan in de toekomst ondenkbaar. Helpt u mee om de ijsbaan en daarmee Winter Village Laren een zekere toekomst te bieden? Wij hopen van harte op uw medewerking te kunnen rekenen.

Wilt u sponsor van Winter Village Laren worden?

Winter Village Laren biedt een ideale gelegenheid om uw bedrijf op een zeer positieve en onderscheidende manier onder de aandacht te brengen van een brede doelgroep.

DOWNLOAD BROCHURE  >

Mocht u andere wensen en ideeën hebben? Wij komen graag persoonlijk in contact met u om na te gaan wat er specifiek bij u of uw organisatie past. Neem contact op, zodat we er samen een winters sprookje van kunnen maken.


De partners en sponsoren van Winter Village Laren