Eisstockschiessen Winter Village Laren

Eisstockschiessen is een ijssport voor zowel jong als oud. Een sport waarbij communicatie en teamspirit net zo belangrijk zijn als de individuele prestatie van de steen “gooien”, schuiven.

Bij Winter Village Laren worden iedere woensdagavond van 19.00 – 21.30 uur Eisstockschiessen competitie georganiseerd. Aan de Eisstockschiessen competitie kunnen 15 teams van 4/6 personen deelnemen. De prijs per team is 40,- euro per avond. 

Wil jij ook meedoen aan de Eisstockschiessen competitie? Verzamel dan een groep vrienden, familieleden of collega’s en schrijf je in op de data die nog beschikbaar zijn!

Inschrijfformulier

  Gegevens Team  Keuze datum curlingcompetitie

  (meerdere data mogelijk)

  Reglement Curlingcompetitie

  Er worden twee speelvelden gemaakt en twee poules. In de poule speel je als team éen keer tegen alle andere teams uit de poule. Vervolgens speelt de nummer 1 van poule 1 tegen de nummer 1 van poule 2, de nummer 2 van poule 1 tegen de nummer 2 van poule 2, en zo verder. Teams houden zelfstandig de puntentelling bij.

  Per avond doen minimaal 6 en maximaal 10 teams mee; afhankelijk van de inschrijvingen. De wedstrijden duren ongeveer 10 minuten. Tussen de wedstrijden door is er een pauze van 5 minuten om te wisselen van tegenstander e.d..

  Bevestigen en versturen

  Let op: Winter Village Nederland en het ijsbaan personeel doen hun uiterste best om de curlingcompetitie zo goed mogelijk te coördineren en zo veilig mogelijk te laten verlopen. Veiligheid en oplettendheid zijn bij ons prioriteit. Echter willen wij u er graag op attenderen dat u op eigen risico deelneemt aan de curlingcompetitie. Stichting Winter Village Nederland, dan wel het personeel kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor schade/ letsel.

  Ja, ik heb de voorwaarden gelezen en ga akkoord.