Gezocht: Vrijwilligers

Wij zoeken per direct enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan het succes van het bekendste Gooise winterevenement ‘Winter Village Laren’.

Wij zoeken mensen voor de periode van 27 november 2016 t/m 08 januari 2017. 

Het runnen van een ijsbaan is geen sinecure. Alleen kunnen wij het niet. Daarom zijn wij op zoek naar gezellige en enthousiaste vrijwilligers. Mensen met verschillende interesses en kwaliteiten, die er samen met ons een onvergetelijke en succesvolle winter van willen maken.

Minimale eisen

Je moet bereid zijn om in 6 weken tijd minimaal 3 keer een shift te draaien van 3 á 4 uur. Je bent sportief en sociaal ingesteld en werkt graag in teamverband.
Je bent 16 jaar of ouder.

Tip: je kunt je alleen inschrijven, maar je vrienden of familieleden zijn ook van harte welkom. Natuurlijk zullen wij dan proberen om jullie gelijktijdig in te roosteren.

Alle vrijwilligers kunnen uitkijken naar een super gezellige winter, maar krijgen na afloop ook een speciaal aandenken aangeboden.

Ook zin in een superwinter! mail naar vrijwilligers@wintervillagelaren.nl en schrijf je in!

IJsmeesters

Elk jaar staat er een geweldige groep ijsmeesters voor ons klaar! Dit jaar willen we deze mannen wederom bedanken voor hun fantastische inzet.
Bedankt Jan Peter Hofstee, Rick Groot, Victor Goossens, Frank Hessing, Jerry Schuiten, Hans van Goozen, Ronald Koopman, Roderick Zoons, Dick Wingelaar, Merijn Bouwman en Marcus Hinterseer!

Tot ziens op de ijsbaan!