Sponsoren

Helpt u ‘Winter Village Laren’ mogelijk te maken?
In tegenstelling tot het horecadeel van ‘Winter Village Laren’ wordt de ijsbaan niet commercieel geëxploiteerd. U zult begrijpen dat de opbouw en het beheer van onze ijsfaciliteiten een grote investering vergt. Om de lange traditie van onze sfeervolle ijsbaan te kunnen voortzetten hebben wij uw financiële steun hard nodig!

‘Winter Village Laren’ biedt een ideale gelegenheid om uw bedrijf op een zeer positieve en onderscheidende manier onder de aandacht te brengen van een brede doelgroep. Wij komen graag persoonlijk in contact met u om na te gaan wat er specifiek bij u of uw of uw organisatie past. U kunt altijd de informatie opvragen via info@wintervillagelaren.nl of contact opnemen met 035-588 1484.

Helpt u mee om de ijsbaan en daarmee ‘Winter Village Laren’ een zekere toekomst te bieden? Wij hopen van harte op uw medewerking te kunnen rekenen.

Alvast weten wat de mogelijkheden zijn kijk hier alvast onze brochure met sponsormogelijkheden.

cover_sponsorovereenkomst_wv_laren_2016-2017_460x650

Kabaz

Kabaz, concepts in comfort | Hilversum & Laren

Kabaz, is het bekende Gooise (interieur-) architectenbureau onder leiding van Bertram Beerbaum en André de Vos. Ze werken dagelijks met 25 medewerkers aan het ontwerp en de realisatie van exclusieve woningen en kantoren in Nederland en daarbuiten. De (interieur-) architecten van Kabaz zijn creatieve mensen die je verrassen binnen je eigen smaak, de ontwerpen zijn geïnspireerd door de verhalen van de gebruikers en worden daar volledig op afgestemd. Kabaz werkt met passie aan een project, van schets tot oplevering!

www.kabaz.nl


Noname

Noname

NoName-Events BV organiseert evenementen voor bedrijven, particulieren en publiek. Dat doen we met enthousiasme en bevlogenheid. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bruiloft, een bedrijfsjubileum of een opening, wij staan graag voor u klaar! Constante kwaliteit en service is het uitgangspunt, het creëren van onvergetelijke ervaringen is ons doel!

Noname events


Irwosolutions

Irwo Solutions

IRWO SOLUTIONS gelooft dat een correcte manier van opslag, verwerking en het presenteren van uw data/informatie, een meerwaarde voor uw bedrijf kan opleveren. Om deze meerwaarde samen met u te kunnen realiseren houden wij ons bezig met de ontwikkeling van diverse ICT en Multimedia gerelateerde oplossingen.

Wij leveren diensten en oplossingen van hoge kwaliteit met een eerlijk kostenplaatje. Wij staan en gaan voor continuiteit, groei en ontwikkeling. Dat is in ons belang, maar zeker in het belang van onze opdrachtgevers.
www.irwo.nl


Kleding Outlet Naarden

Kledingoutletnaarden.nl biedt u een zeer grote collectie sportkleding online en daarnaast ook een collectie schoenen en accessoires voor dames, heren, junior en kids. Daarnaast bieden wij u een groot aantal superdeals! Afhankelijk van het seizoen vindt u bij ons een uitgebreid assortiment ski-, tennis-, golf-, wandel-, en/of andere outdoorkleding, accessoires en schoenen van bekende merken als Olang, Falcon, Craft of Sweden, Sinner skihelmen en zonnebrillen, Hookipa, Sjeng Schalken, Billabong, Muchomalo, Didriksons en 8848 Altitude.

www.kledingoutletnaarden.nl


De Gouden Ton

De Gouden Ton

Wijnkoperij De Gouden Ton staat synoniem voor specialisten met een passie voor wijn. Echte kwaliteitswinkels gekenmerkt door een eigen gezicht en identiteit. Goede service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken zijn de belangrijkste pijlers bij Wijnkoperij De Gouden Ton. Uiteraard staat het assortiment centraal, bestaande uit hoogwaardige wijnen; puur, eerlijk en herkenbaar.

www.degoudenton.nl


HCA

Horeca Centrum Almere

HCA heeft een prachtig pand op industrieterrein De Vaart in Almere. Vanuit deze locatie bedienen we onze food- en non-foodklanten met service en faciliteiten voor afhalen en bezorgen, koffiemachines, grootkeukeninrichting, verhuur voor evenementen, feesten en partijen en nog veel meer.

www.hcalmere.nl


Kerkhof

Kerkhof Laren

De unieke winkel Kerkhof Laren ligt centraal in midden Nederland en in hartje Laren.Makkelijk te vinden, precies tussen ’t Singer Museum en de gezellige Larense Brink. Amsterdam, Utrecht en Amersfoort liggen vlakbij. In de showroom vindt u alles om uw woonomgeving nog aangenamer te maken. Dat geldt voor zowel voor binnen als buiten.

www.kerkhoflaren.nl


Pomodori

We’ve got taste. En dat schept verplichtingen! Pomodori is één van de meest aansprekende cateringorganisaties uit de regio Gooi- Eemland, in het hart van Nederland. Pomodori biedt al ruim dertien jaar hoogstaande kwalitatieve catering aan zowel de particuliere- als de zakelijke markt.

www.pomodori.nl


Jumbo Laren

“In jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs. Onze gastvrije en deskundige medewerkers staan klaar om jou te verwelkomen in onze winkel.”

www.jumbo.com


Hocras

Hocras is een zelfstandige horeca groothandel met een lange geschiedenis in ’t Gooi. Sinds 1925 levert Hocras de horeca in deze regio. Oorspronkelijk via drankenhandel Indra ’t Gooi met levering van houten vaten bier met paard en wagen. Uiteindelijk is deze drankenhandel opgegaan in Hocras. Sinds de jaren tachtig is Hocras als service naar haar grotere klanten een bezorgdienst gestart. Op dit moment bezorgt Hocras het complete assortiment in het centrum van het land bij de klanten thuis.

www.hocras.nl


Vos Wintersport

Hartelijk welkom op de website van Vos Wintersport: dé winkel voor ski- en snowboard-materiaal en mooiste winter kleding. Vos Wintersport staat met deskundig advies voor U klaar om u als klant te helpen het juiste wintersportmateriaal te vinden. Zo kunt U zelf zo zorgeloos en aangenaam mogelijk van de ski- en snowboardsport genieten.

www.voswintersport.nl


Thai Restaurant Bangkok Laren

Van harte welkom in Thai Restaurant Bangkok, sinds juni 2015 ook in het mooie Laren NH.

Bangkok was in de jaren tachtig het tweede Thaise restaurant van Amsterdam, opgericht door Josephine en haar man Jan. Thais koken is een grote hobby van Josephine (beter bekend als Jopie) en is haar met de paplepel ingegoten. Tegenwoordig staat de volgende generatie van de familie aan het roer. Jason zet de traditie voort.

www.restaurant-bangkok.nl


Berentzen Vleesgroothandel

Berentzen Vlees is een horeca slagerij die kwaliteitsvlees levert voor midden- en hoogsegment horecabedrijven in Midden-Nederland. Meer weten over wat u van ons kunt verwachten? Maak hieronder kennis met ons bedrijf.

www.berentzenvlees.nl


Private Equity Management Dolfin

Dolfin Capital, opgericht in 2005, is een onafhankelijke participatiemaatschappij die daadkrachtige en competente managers ondersteunt bij het realiseren van hun ambities op het vlak van een management buy-out, buy-in of expansie van hun onderneming.

www.dolfincapital.nl


DZAP

DZAP sinds 1995 actief als adviseurs, (interieur) architecten en projectmanagers. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van kantoor interieurs voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers in vrijwel alle marktsectoren. Volledig gericht op het DNA van de klant en gecommitteerd aan kwaliteit en klanttevredenheid.

www.dzap.nl

 

 


Gooische Tam Tam

De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

www.gooischetamtam.nl


Meker Tuinen

Mensen die ons benaderen willen een ‘Meker Tuin’. Dat zegt genoeg.. In de afgelopen 30 jaar is Meker Tuinen een begrip geworden, een merk.

Gevestigd in Nijkerkerveen, vlak bij Amersfoort maar de thuishaven van Meker is Het Gooi. Hier ligt immers ook de oorsprong van het hoveniersbedrijf.

Inmiddels is het werkgebied uitgebreid en hebben we door heel Nederland en zelfs in het buitenland vele prachtige tuinen mogen maken. Van een volledig eiland aanleggen in Loosdrecht naar een kleine stadstuin in hartje Amsterdam, van parktuin in Frankfurt naar een ruigterrein landgoed in Zweden.

www.mekertuinen.nl


Blokker

Blokker B.V. is een innovatief familiebedrijf en toonaangevende retailer. Wij bestaan al 117 jaar en hebben nog steeds volop aandacht voor vernieuwing. Wij zijn een klantgerichte en pragmatische organisatie met een prettige werksfeer, ruimte voor initiatief en ondernemerschap en aandacht voor opleiding en ontwikkeling op ieder niveau.

www.blokker.nl


Rainbow Logistics & Solutions

Rainbow Logistics & Solutions, uw Larense transportonderneming zowel nationaal als internationaal. Onze wielen blijven 24/7 draaien om uw zending met de grootste zorgvuldigheid én snelheid optimaal te bezorgen tijdens alle weersomstandigheden.

Geen weg is ons te lang, geen opdracht is ons te groot. Ervaar het met ons

www.rainbowls.nl


Sublime FM

Sublime FM is een landelijk commercieel radiostation met non-stop fresh jazzy sounds, te beluisteren via kabel, internet, mobiele app, DAB+ en via de ether.We selecteren de fijnste muziek passende bij het ritme van je dag. Een frisse muziekmix voor op je werk, onderweg en om mee te relaxen.

www.sublimefm.nl


The Music Marketeers

The Music Marketeers geldt al meer dan twintig jaar als één van de frontrunners in instore entertainment.

Vanuit de visie dat muziek, beeld en geur de winkelbelevenis optimaliseren, ontwikkelt ons enthousiaste team innovatieve, multimediale oplossingen.  Ons doel: de instore belevenis samenhangend stimuleren, zodat klanten graag (en vaak) terugkomen.

www.themusicmarketeers.com


Dorrestijn – Haven & Transport

Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de logistiek van ”forest products”. Wij vervoeren uw producten in complete ladingen, deelzendingen en met kooiaap. Ons werkgebied betreft de Benelux en delen van West Duitsland. Wij leveren na (digitale) order ingaven binnen 48 uur.

Als logistiek dienstverlener geloven wij waarde te kunnen toevoegen voor onze klanten, door het uit handen nemen van logistieke handelingen, kunnen onze klanten zich helemaal richten op hun core-business.

www.dorrestijn.nl


The Green Contractors. Onafhankelijke experts in exclusieve groenprojecten

The Green Contractors nemen alle zorg uit handen als het gaat om advies, beplanting en realisatie van exclusieve groenprojecten. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud van tuinprojecten. Als onafhankelijk expert brengen we de beste partijen voor de realisatie van uw tuinproject samen. Wij onderhandelen voor de beste prijs, door onze kennis en uitgebreide netwerk leveren we u een flinke besparing op de kosten. Ook de verdere begeleiding en projectmanagement kunt u met gerust hart aan ons toevertrouwen. Met onze ruime ervaring bedienen wij particulieren en bedrijven in binnen- én buitenland.

www.thegreencontractors.nl


Rabobank Noord Gooiland

Een aandeel in regio Gooi en Vechtstreek

Actief en betrokken in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale initiatieven.

www.rabobank.nl