Personeel gezocht!

Zoals ieder jaar zijn we weer hard op zoek naar enthousiaste en flexibele horecamedewerkers tijdens deze gehele periode. We zijn op zoek naar afwassers, koks, restaurant- en barmedewerkers.
Ben jij of ken jij iemand die graag ons team wilt komen versterken en heb je zin in een gezellige winterperiode? Dan horen wij dat graag!
Je kunt contact opnemen via 0355881484 of even een mail sturen naar info@wintervillagelaren.nl.

Restaurant ‘Winter Village Laren’

Restaurant ‘Winter Village Laren’ wordt voor het vierde achtereenvolgende jaar geëxploiteerd door Noname-Events.

Gedurende 6 weken bent u, samen met uw familie, vrienden e/o relaties, van harte welkom in de warme en sfeervolle ambiance van ons pop-up restaurant.

U kunt dan genieten van een overheerlijke kop warme chocolademelk, een winterse glühwein of een lekkere borrel. Of wilt u in winterse sferen lunchen of dineren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn zeven dagen per week geopend om u de lekkerste stamppotten, een stomende kaasfondue of een warme apfelstrudel te serveren.

U kunt altijd binnen komen lopen en een tafeltje uitzoeken. Als u echter verzekerd wilt zijn van een plekje in ons restaurant, dan vragen wij u een tafeltje te reserveren via: 06-21909177

Voor groepen van 10 tot 150 personen hebben wij speciale arrangementen samengesteld. Bent u op zoek naar een bijzondere locatie om een bijeenkomst te organiseren? Dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Wij informeren  u dan graag over de uiteenlopende mogelijkheden. Restaurant ‘Winter Village Laren’: 06-21909177.

Restaurant Winter Village Laren is een initiatief van NoName-Events BV. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.noname-events.nl