Nog even te gaan en dan is het zover, de spectaculaire opening van Winter Village Laren.

Volgende week zondag 27 november wordt Winter Village Laren geopend door: Tim Douwsma!! Wie kent hem niet van Grease, So You Wanna Be a Popstar, Nieuwe Tijden en nog veel meer. Jij bent er toch ook bij ?

Vanaf 13.00 uur de officiële opening met om 13.00 uur meteen het optreden van Tim Douwsma. Kom gezellig een kijkje nemen en swing met ons mee. We gaan door tot 17:00 uur. Na het optreden van Tim Douwsma zal het feest op ons terras nog even door gaan onder begeleiding van een DJ. Dus blijf vooral gezellig een drankje drinken!

 

Tot zondag 27 november!

 

tim-douwsma

Programma

Programma
Bezoekers kunnen gedurende 6 weken genieten van vele bijzondere dag- en avondactiviteiten en evenementen als o.a. schoolschaatsen, discoschaatsen, schaatslessen, een kerstmarkt, familie- en bedrijfsontvangsten.
Meer informatie

Restaurant

Restaurant
Restaurant ‘Winter Village Laren’ wordt wederom geëxploiteerd door Noname-Events. Gedurende 6 weken bent u, samen met uw familie, vrienden e/o relaties, van harte welkom in de warme en sfeervolle ambiance van ons pop-up restaurant.
Meer informatie

Winter Village Kanjers

Winter Village Kanjers
Stichting Winter Village is verantwoordelijk voor de realisatie, het onderhoud en het beheer van de ijsbaan. Voor zowel opbouw- als openingsperiode van de ijsbaan zijn wij afhankelijk van enthousiaste vrijwilligers. Deze kanjers zijn voor onze organisatie van onschatbare waarde. Daarom zetten wij ze graag in het zonnetje!
Meer informatie