Schaatsles

Ben je tussen de 5 en 10 jaar oud? Kun je nog niet schaatsen maar wil je het wel leren, of wil je graag beter leren schaatsen..?

Schrijf je dan nu in voor een serie van 3 schaatslessen. Elke les duurt 1 uur.

Alle lessen worden gegeven door professionele en gekwalificeerde instructeurs van de Gooise Hardrijders Vereniging. Aan het einde van de lesserie ontvangt elke deelnemer een schaatsdiploma. De kosten voor een lesserie van 3 keer 1 uur les bedragen € 50,00.

Wees er snel bij want vol=vol.

Inschrijven Schaatslessen

Tijdens Winter Village Laren worden er  diverse activiteiten georganiseerd. Eén van deze activiteiten zijn de schaatslessen die worden georganiseerd voor kinderen. Indien uw kind(eren) willen deelnemen aan deze schaatslessen, dienen zij hiervoor ingeschreven te worden.

De kosten voor de schaatscursussen bedragen €50,00. Voor dit bedrag krijgt één kind 3x 1 uur schaatsles. Deze prijs is incl. schaatshuur tijdens de lesuren. De cursussen worden gegeven op verschillende ochtenden waarbij er keuze is uit twee verschillende tijden.

Met onderstand formulier kunt u uw kind inschrijven voor de schaatslessen. Per kind dient er een formulier ingevuld te worden.

Voor aanvang van de schaatsles dient het inschrijfgeld te zijn voldaan, dit kan contant betaald worden of per pin betaald worden in het restaurant bij aanvang van de eerste schaatsles. Indien het lesgeld niet voor aanvang van de eerste schaatsles is betaald, kan uw kind helaas niet deelnemen aan de cursus.

Nieuw: Volwassenen schaatscursus

Voor het eerst dit jaar is er ook een volwassenen schaatscursus. Dit is een reeks van 2 dinsdagavonden achter elkaar op 13 en 20 december van 20.00 tot 21.00 uur.
De kosten hiervoor bedragen €35,- per persoon voor 2 lessen. Dit dient vooraf de eerste schaatsles betaald te worden binnen in het restaurant.
Wil jij ook leren schaatsen en dat maar in 2 avonden! Schrijf je dan nu in!

Gegevens deelnemer

Keuze schaatscursussen

(Graag een keuze aanvinken)

 Schaatscursus zaterdag (3, 10 en 17 dec.) Van 9:30 - 10:30 uur Schaatscursus zaterdag (3, 10 en 17 dec.) Van 10:30 - 11:30 uur Volwassenen schaatscursus (13 en 20 december) Van 20:00 - 21:00 uur

FactuurgegevensBevestigen en versturen

Let op: Stichting Winter Village Laren en de instructeurs doen hun uiterste best om de schaatslessen zo goed mogelijk te coördineren en zo veilig mogelijk te laten verlopen. Veiligheid en oplettendheid zijn bij ons prioriteit. Echter willen wij u er graag op attenderen dat uw kind(eren) op eigen risico deelnemen aan de schaatslessen. Stichting Winter Village Laren, dan wel de instructeurs kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor schade/ letsel.

Ja, ik heb de voorwaarden gelezen en ga akkoord.