Op 5 december is het natuurlijk zover, dan vieren we de verjaardag van Sinterklaas.

Dit gaat bij Winter Village Laren natuurlijk ook niet zomaar voorbij. Op zondag 4 december zal Winter Village ook in het teken staan van Sinterklaas. De kinderen kunnen in ieder geval  hun zelfgemaakte schoen ophalen met een verrassing erin.

Er zullen deze dag ook Pieten op het ijs aanwezig zijn die het niet kunnen laten om gekke capriolen uit te halen en lekker met de kinderen mee te schaatsen.

Wil jij dit niet missen, dan zien we je zondag 4 december! Pieten- en Sinterklaaspakjes zijn uiteraard de dresscode van deze dag!

het-rond-evenement-sinterklaas-2

Programma

Programma
Bezoekers kunnen gedurende 6 weken genieten van vele bijzondere dag- en avondactiviteiten en evenementen als o.a. schoolschaatsen, discoschaatsen, schaatslessen, een kerstmarkt, familie- en bedrijfsontvangsten.
Meer informatie

Restaurant

Restaurant
Restaurant ‘Winter Village Laren’ wordt wederom geëxploiteerd door Noname-Events. Gedurende 6 weken bent u, samen met uw familie, vrienden e/o relaties, van harte welkom in de warme en sfeervolle ambiance van ons pop-up restaurant.
Meer informatie

Winter Village Kanjers

Winter Village Kanjers
Stichting Winter Village is verantwoordelijk voor de realisatie, het onderhoud en het beheer van de ijsbaan. Voor zowel opbouw- als openingsperiode van de ijsbaan zijn wij afhankelijk van enthousiaste vrijwilligers. Deze kanjers zijn voor onze organisatie van onschatbare waarde. Daarom zetten wij ze graag in het zonnetje!
Meer informatie