4 weken lang op woensdagavond kunnen teams de sportieve strijd aangaan tijdens de Curling Competitie.

Stel je team samen en doe mee aan deze echte winterse sportiviteit en gezelligheid. Voor € 30,- is het mogelijk om je als team in te schrijven.

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen aan info@wintervillagelaren.nl met daarin je naam, e-mail adres, telefoonnummer en de naam van je team.

 curling

 

 

Programma

Programma
Bezoekers kunnen gedurende 6 weken genieten van vele bijzondere dag- en avondactiviteiten en evenementen als o.a. schoolschaatsen, discoschaatsen, schaatslessen, een kerstmarkt, familie- en bedrijfsontvangsten.
Meer informatie

Restaurant

Restaurant
Restaurant ‘Winter Village Laren’ wordt wederom geëxploiteerd door Noname-Events. Gedurende 6 weken bent u, samen met uw familie, vrienden e/o relaties, van harte welkom in de warme en sfeervolle ambiance van ons pop-up restaurant.
Meer informatie

Winter Village Kanjers

Winter Village Kanjers
Stichting Winter Village is verantwoordelijk voor de realisatie, het onderhoud en het beheer van de ijsbaan. Voor zowel opbouw- als openingsperiode van de ijsbaan zijn wij afhankelijk van enthousiaste vrijwilligers. Deze kanjers zijn voor onze organisatie van onschatbare waarde. Daarom zetten wij ze graag in het zonnetje!
Meer informatie