IJspret voor jong en oud

‘Winter Village Laren’ biedt inwoners en bedrijven, de mogelijkheid elkaar op een informele en sportieve wijze te ontmoeten. Tijdens de openingsduur zullen er uiteenlopende activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd.

Zo wordt de ijsbaan op doordeweekse dagen open gesteld voor het zogenaamde ‘schoolschaatsen’ en bestaan er mogelijkheden om schaatslessen te volgen of kinderpartijtjes te organiseren. Over alle openingsweken verspreid biedt de organisatie o.a. ook een spectaculaire opening, kinderdisco en een geweldige afsluiting.

Aan regionale bedrijven wordt de gelegenheid geboden om hun relatie- of personeelsbijeenkomst in ‘Winter Village Laren’ te organiseren. Hiervoor zijn speciale arrangementen beschikbaar.

wv_evenementenkalender_laren

Programma

Programma
Bezoekers kunnen gedurende 6 weken genieten van vele bijzondere dag- en avondactiviteiten en evenementen als o.a. schoolschaatsen, discoschaatsen, schaatslessen, een kerstmarkt, familie- en bedrijfsontvangsten.
Meer informatie

Restaurant

Restaurant
Restaurant ‘Winter Village Laren’ wordt wederom geëxploiteerd door Noname-Events. Gedurende 6 weken bent u, samen met uw familie, vrienden e/o relaties, van harte welkom in de warme en sfeervolle ambiance van ons pop-up restaurant.
Meer informatie

Winter Village Kanjers

Winter Village Kanjers
Stichting Winter Village is verantwoordelijk voor de realisatie, het onderhoud en het beheer van de ijsbaan. Voor zowel opbouw- als openingsperiode van de ijsbaan zijn wij afhankelijk van enthousiaste vrijwilligers. Deze kanjers zijn voor onze organisatie van onschatbare waarde. Daarom zetten wij ze graag in het zonnetje!
Meer informatie