tickets kopen

De Activiteiten Van Winter Village Laren

Gedurende de periode van 24 november 2017 t/m 7 januari 2018 organiseert Winter Village Laren uiteenlopende activiteiten voor jong en oud, op en rondom de ijsbaan.

Overzicht activiteiten:


Openingsceremonie

26 november 2017: 13.00 – 18.00 uur 

Ter ere van het 10-jarige jubileum van IJS OP DE BRINK, wordt de openingsceremonie van Winter Village Laren weer een waar muzikaal spektakel met live optredens van Danny Froger, Vinchenzo en Patrick Willemse. DJ M-Ties zal van achter de draaitafels dit festijn begeleiden.

Programma officiële opening
14.00 uur – Optreden Patrick Willemse
15.00 uur – Optreden Danny Froger
16.00 uur – Optreden Vinchenzo

Entree: GRATIS


Peuterschaatsen

Iedere dinsdagochtend: 09.00 – 11.00 uur

Ook voor de (hele) kleintjes hebben wij plaats op de ijsbaan van Laren! Elke dinsdagochtend  kunnen de allerkleinsten in alle rust kunnen schaatsen. Geen gevaar dat ze omver worden geschaatst door oudere, meer ervaren schaatsers en meer dan genoeg pinguïns beschikbaar!

Voor slechts € 7,- mag jouw kindje schaatsen, waarbij een begeleider gratis mee het ijs op mag. Deze begeleider mag bij het peuterschaatsen zelfs met schoenen het ijs op!

Je hoeft je niet van tevoren op te geven, maar kunt gewoon online of ter plekke een kaartje kopen. Zien wij je daar?

Entree: 7,- euro

Koop tickets >


Curlingcompetities

Iedere woensdagavond: 19.30 – 21.30 uur

Bij Winter Village Laren worden iedere woensdagavond curlingcompetities georganiseerd. Durf jij de uitdaging aan?

Prijs: 25,- euro per team

Meer informatie >


Disco schaatsen

Vrijdag 22, 29 december & 5 januari: 17.00 – 21.00 uur

Op een drietal vrijdagavonden organiseert Winter Village Laren een speciale disco schaatsavond! Lekker rondjes schaatsen op muziek.  Neem al je vrienden mee en maak er een feestje van op het ijs!

Entree: 7,- euro

Koop tickets >


Bijzondere ervaring bij Winter Village Laren

Zaterdag 2 december: 13.30 uur

Kom zaterdag 2 december om 13.30 uur naar Winter Village Laren. Want.. tijdens de Croky Icebyk Challenge ga je fietsen over het ijs! De Croky Challenge is tevens onderdeel van de IJSTIJD! Winterspelen! Durf jij het aan om tegen jouw vriendjes te racen? Misschien word jij dan wel geselecteerd voor de IJstijd Winterspelen op de Coolste Baan van Nederland op 3 februari 2018!

Entree: 7,- euro inclusief schaatsticket


Frozen

Zaterdag 23 december: 14.00 – 16.00 uur

De personages van Frozen komen naar Winter Village Laren.  Kom jij een foto nemen met de hoofdfiguren en de magie van het Noorderlicht ontdekken?

Entree: GRATIS


Nieuwjaarsborrel

Maandag 1 januari: 14.00 – 18.00 uur

De nieuwjaarsborrel staat weer voor de deur…een nieuw begin, goede voornemens en de beste wensen…We luiden het nieuwe jaar in stijl op Winter Village Laren onder muzikale begeleiding van een DJ. Kom je ook toosten op het nieuwe jaar?

Entree: GRATIS


Feestavond

Zaterdag 6 januari: 20.00 – 00.00 uur

De befaamde feestavond van Winter Village Laren met niemand minder dan DJ Jean achter de draaitafels! Waarom? ‘Cause a little party never killed nobody’! Ben jij er ook bij?

Entree: GRATIS


Afsluitfeest

Zondag 7 januari: 13.00 – 18.00 uur

Aan alle leuke dingen komt een eind. Zo ook aan Winter Village Laren. Dit laten we echter niet ongemerkt voorbijgaan. Ook dit jaar weer organiseren we een afsluitfeest, met o.a. Patrick Willemse en DJ M-Ties.

Entree: GRATIS