De activiteiten van Winter Village Laren

Gedurende de periode van 22 november 2019 t/m 5 januari 2020 organiseert Winter Village Laren uiteenlopende activiteiten voor jong en oud, op en rondom de ijsbaan.

Overzicht activiteiten:


Peuterschaatsen

Iedere dinsdagochtend: 09.00 – 11.00 uur

Ook voor de (hele) kleintjes hebben wij plaats op de ijsbaan van Laren! Elke dinsdagochtend  kunnen de allerkleinsten in alle rust kunnen schaatsen. Geen gevaar dat ze omver worden geschaatst door oudere, meer ervaren schaatsers en meer dan genoeg pinguïns beschikbaar!

Voor slechts € 7,50 mag jouw kindje schaatsen, waarbij een begeleider gratis mee het ijs op mag. Deze begeleider mag bij het peuterschaatsen zelfs met schoenen het ijs op!

Je hoeft je niet van tevoren op te geven, maar kunt gewoon ter plekke een kaartje kopen. Zien wij je daar?

Entree: 7,50 euro


Eisstockschiessen competitie

Iedere woensdagavond: 19.30 – 21.30 uur

Bij Winter Village Laren worden iedere woensdag Eisstockschiessen competitie georganiseerd. Durf jij de uitdaging aan?

Prijs: 25,- euro per team per avond

Meer informatie >


Disco schaatsen

Vrijdag 6, 13, 27 december & 3 januari: 17.00 – 21.00 uur

Op een vijftal vrijdagavonden organiseert Winter Village Laren een speciale disco schaatsavond! Lekker rondjes schaatsen op muziek.  Neem al je vrienden mee en maak er een feestje van op het ijs!

Entree: 7,50 euro


Nieuwjaarsborrel

Maandag 1 januari: 14.00 – 18.00 uur

De nieuwjaarsborrel staat weer voor de deur…een nieuw begin, goede voornemens en de beste wensen…We luiden het nieuwe jaar in stijl op Winter Village Laren onder muzikale begeleiding van een DJ en Saxofonist. Kom je ook toosten op het nieuwe jaar?

Entree: GRATIS